Over de winkel

In 1998 zijn de deuren van Van Zoolingen Schoenen in het gezellige Elst voor het eerst geopend. In het mooie centrum van Elst, met veel diversiteit aan winkels, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een schoenenwinkel waar iedereen terecht kan voor een passend paar schoenen. Inmiddels is de naam aangepast naar “De schoenen van mijn Zus” en bestaan wij 19 jaar! Een lange tijd waarin wij veel bezoekers aan onze winkel blij hebben kunnen maken met een mooi paar schoenen.

Onze collectie

In onze schoenenzaak verkopen wij dameschoenen en kinderschoenen van goede kwaliteit en een goede pasvorm. Daarnaast volgen wij natuurlijk ook altijd alle trends binnen de schoenenbranche en dat vindt je ook terug in onze winkel. We hebben een ruim assortiment aan modische, klassieke maar ook casual/sporieve schoenen en een zeer uitgebreide collectie damestassen. Voor iedereen wat wils dus!

In de kinderschoenen

Bij “De schoenen van mijn Zus” besteden wij extra aandacht aan de juiste pasvorm voor kinderen. De kindervoetjes worden daarom altijd zorgvuldig en deskundig opgemeten. Omdat de voetjes nog volop in de groei zijn is het heel erg belangrijk dat je kind op goede passende schoenen loopt die voldoende steun geven. Wij nemen de tijd om voor je kind de juiste schoen te vinden en geven een eerlijk advies. Op die manier lopen de kleintjes met veel plezier op nieuwe schoenen de winkel uit en gaan papa en mama met een goed gevoel naar huis.

Goede service

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze service en hun aankoop. Wij proberen dan ook elke vraag of klacht zo goed mogelijk op te lossen, zodat je met een tevreden gevoel naar huis gaat en wij jou weer terug zien bij ons in de winkel.
Neem gerust een kijkje op onze website, laat je inspireren en bestel je favoriete paar schoenen. Of kom langs in onze winkel voor het best advies.